De Grote Turnlust familieweek

In de week van 10 tot 16 april organiseert Turnlust de Grote Turnlust familieweek.
In deze week organiseren we een aantal activiteiten die in het teken staan van familie!

Maandag 10 t/m  zaterdag 15 april – Kijk / meedoe lessen voor familie 
Wil je laten zien wat je allemaal geleerd hebt tijdens de turnlessen? Neem dan je vader, moeder, opa, oma, verzorger, buurvrouw of iemand anders aan wie je je turnkunsten wilt laten zien mee naar de les. Laat zien wat jullie in de les allemaal doen. Of laat ze zelf meedoen met een warming-up, krachttraining of oefeningen op de balk of aan de brug. Ben jij ook zo benieuwd of jouw familie nog een koprol of handstand kan?

Vrijdag 14 april – Turninstuif @ de Baat
Op Goede vrijdag (14 april) mag je je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes meenemen naar de turninstuif! De hele turnhal is dan voor jullie beschikbaar. Deze dag is ingedeeld op leeftijd in drie rondes. Het is een vrije inloop. De kinderen hoeven zich dus niet op te geven.

Ronde 1     3 t/m 6 jaar           09.30 tot 10.45 uur.
Ronde 2     7 t/m 9 jaar           11.00 tot 12.15 uur.
Ronde 3     10 jaar en ouder  12.30 tot 13.45 uur

Zaterdag 15 april – Paaseieren zoeken @ zwembad de Sijsjesberg
Op zaterdag 15 april wordt de week afgesloten met een bezoek van de paashaas bij het zwembad de Sijsjesberg. Vind jij de paaseieren die hij verstopt heeft?! Dit is voor de leden tot 9 jaar. Rond 12.15 uur worden jullie verwacht en rond 13.00 uur is het afgelopen. Het is een vrije inloop. Kinderen hoeven zich dus niet op te geven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.