Belangrijk!

Door het plotseling opzeggen van leiding van de recreatiegroepen hebben wij een groot probleem.  Het bestuur is inmiddels in gesprek met nieuw kader, maar een en ander is nog niet rond. In verband met vakanties zal dit helaas niet meer gaan lukken voor de seizoenstop. Het is veelal zo dat de leid(st)ers naast het  lesgeven bij een vereniging ook nog een reguliere baan hebben, waardoor zij bij een werkgever afspraken moeten maken om een aantal uren vrij te krijgen voor verenigingswerk. Tevens is het van belang dat er gecertificeerd kader lesgeeft. Het is daarom niet zeker dat alle lessen, die momenteel worden gegeven, op dezelfde dag en tijd doorgang kunnen vinden.  Wij zullen u zo snel mogelijk de lestijden voor het seizoen 2017-2018 doorgeven en vragen uw begrip als wij noodgedwongen een roosterwijziging moeten laten plaatsvinden. Blijf hiervoor deze de website in de gaten houden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.