Beste leden van Turnlust,

Graag willen wij jullie meenemen in het heugelijk nieuws dat de afgelopen weken een 6-tal enthousiaste kandidaten hebben aangegeven een nieuw bestuur voor Turnlust te willen vormen. De komende BALV zal de verkiezing van het nieuwe bestuur als belangrijkste agendapunt bevatten. Hier zullen de kandidaten voor het nieuwe bestuur zich presenteren.

Het nieuwe bestuur is voornemens met een frisse blik naar de toekomst van deze mooie vereniging te kijken. De nadruk van de vereniging zal blijven liggen op kwaliteit, waarbij kennisdeling tussen alle partijen van de vereniging voorop staat.

De nieuwe kandidaten zijn:

Willem Boeré
Mark van Raaijen
Christa Moons
Angela Zondag
Fred Timmer
Nelleke Dankers

De BALV vindt plaats:
Op 12 januari 2018
Van 20.30 uur tot 22.00 uur
Turnhal De Baat te Huizen

Graag verwelkomen wij jullie daar.

Namens het (demissionair) bestuur

Frank de Kruijf
(Demissionair) Voorzitter
Turnlust

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.