Belangrijk bericht over Dance4Fun

Na zes jaar met veel plezier gedanst te hebben, zal aankomende vrijdag 2 februari de laatste dansles zijn van Dance4Fun.

De reden hiervoor is dat Esther Wiegers sinds september een nieuwe baan heeft. Het combineren van nieuwe baan met het geven van de dansles is niet haalbaar. Vanwege het afstuderen van Samoa Schubert lukt het niet om de lessen over te nemen. Dit betekent dat het dansen helaas helemaal zal eindigen bij Turnlust.

Gelukkig voor de dames zullen de lessen voortgezet worden bij studio Dansu. Lara en Elzelien zullen deze lessen gaan leiden en zijn erg enthousiast. Ze hebben zelfs al een nieuw dansje aangeleerd gekregen!

Aankomende vrijdag 2 februari zal de allerlaatste les zijn. Maar voordat er afscheid genomen wordt van het dansen bij Turnlust, wordt er nog één keer een feestje gebouwd!

Iedereen is hierbij uitgenodigd voor de LAATSTE OPEN LES op vrijdag 2 februari. Van 19.30-20.30 uur laten de dames nog een keer hun favoriete dansen zien. Na afloop is er nog tijd voor een hapje en een drankje in de kantine. De bar zal die avond geopend zijn.

Dit wil je toch niet missen?!

Hopelijk zien we jullie allemaal vrijdag!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.