Vacatures

Functie: Train(st)er recreatie turnen meisjes

Parttime
Duur: 1 jaar verlengen daarna mogelijk

Turnlust Huizen is een bloeiende Gymnastiek- en Turnvereniging die al ruim 75 jaar bestaat. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om lekker te bewegen voor een breed publiek. Sportief bezig zijn voor jong en oud, op alle niveaus en in diverse disciplines. Recreatie en selectie turnen voor jongens en meisjes, turnen voor volwassenen en aangepast sporten behoren onder meer tot de mogelijkheden. Naast de reguliere lessen organiseren wij diverse wedstrijden en overige gezellige activiteiten. Onze lessen worden aangeboden in onze eigen turnhal en in gymnastiekzalen in de wijk.
Voor het nieuwe seizoen (2017 – 2018) zijn wij op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze recreatiegroepen op de

 donderdagmiddag/avond van 17.00 tot 20.30 uur (meisjes 6-8 jr., meisjes 9-11 jr. en meisjes 11 jr. en ouder)
 In deze groepen worden de basistechnieken van gymnastiek verder ontwikkeld en nieuwe turnvaardigheden aangeleerd.

Wij bieden je werk in een gezellige sfeer met een enthousiast team. Tevens is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.
Is je interesse gewekt en heb je zin in een nieuwe uitdaging, neem dan contact op met Frank de Kruijf, via e-mail voorzitter@turnlust-huizen.nl.

Wil je alvast meer weten over Turnlust Huizen, neem dan eens een kijkje op onze website www.turnlust-huizen.nl

Werkervaring is gewenst. Opleidingen: CIOS, KNGU licentie niveau 3, ALO, andere relevante opleiding of studerend hiervoor of bereidt diploma te halen.

Functie-eisen: affiniteit met de doelgroep meisjes van 6 tot 15 jaar, enthousiasme en betrokkenheid Salaris: in overleg Arbeidsvoorwaarden: n.o.t.k.
Naast bovenstaande uren is het in de toekomst eventueel mogelijk om ook op andere dagen/tijden lessen op te starten.