Aangepast sporten

Sporters met een beperking bieden we Aangepast Sporten. Dit is gymnastiek voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen. De wens van veel sporters met een beperking is om zo gewoon mogelijk hun sport te beoefenen. In deze uren is iedereen in staat op zijn of haar eigen niveau en in eigen tempo iets te leren. In de lessen voor deze sporters wordt gewerkt aan het verminderen, of als het kan, het opheffen van een motorische achterstand. De sporters worden betrokken bij het verenigingsleven: ze ontvangen het clubblad, doen mee aan clubwedstrijden en bij onderlinge wedstrijden kunnen deze leden een eigen programma draaien.

Interesse? Kom eens kijken en volg een proefles. In het trainingsschema kun je zien wanneer lessen Aangepast Sporten/Special Gym worden gegeven. Neem voor meer informatie contact op met Lisette Wiegers en Esther Wiegers.

Dance 4 Fun

Naast gymnastiek bieden wij ook dansles aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze vrolijke les komen er diverse dansstijlen aan bod. Zumba, disco, streetdance, noem het maar op.

De dansles is voor 12 jaar en ouder.

Is dansen helemaal jouw ding? Kom dan eens langs voor een proefles. In het trainingsschema kun je zien wanneer lessen Dance4Fun worden gegeven. Neem voor meer informatie contact op met Esther Wiegers.