Aangepast sporten

Turnlust biedt gymnastiek en Dance 4 fun  voor mensen met een beperking. Gymnastiek voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassenen. De wens van veel sporters met een beperking is om zo gewoon mogelijk hun sport te beoefenen. In deze uren is iedereen in staat op zijn of haar eigen niveau en in eigen tempo iets te leren. In de lessen voor deze sporters wordt gewerkt aan het verminderen van een motorische achterstand, of als het kan, het opheffen. Deze sporters worden betrokken bij het verenigingsleven: ze ontvangen het clubblad, doen mee aan clubwedstrijden en bij onderlinge wedstrijden kunnen deze leden een eigen programma draaien.

Interesse? Kom eens kijken en volg een proefles. In het lesrooster kunt u zien wanneer de lessen Aangepast Sporten worden gegeven. Voor meer informatie neem contact op met Lisette Wiegers  of Esther Wiegers .

Dance 4 Fun

Naast gymnastiek bieden wij ook dansles voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze vrolijke les komen er diverse dansstijlen aanbod. Zumba, disco, streetdance, noem het maar op. De dansles is voor 12 jaar en ouder. Is dansen helemaal jouw ding? Kom dan eens langs voor een proefles. Voor meer informatie kan je terecht bij Esther Wiegers .