Accommodatie

Onze sport- en turnhal De Baat staat aan de IJsselmeerstraat 3b in Huizen. Naast Turnlust maken ook andere verenigingen gebruik van ruimtes in de accommodatie. Onze hal bereikt u via de centrale hal: u komt in onze gezellige kantine. Hier kunt u voor, na of tijdens de les van dochter of zoon een kopje koffie of thee drinken. Natuurlijk kunt u vanuit onze kantine ook de verrichtingen in de zaal bekijken.

Speciaal voor de turnsters en turners hebben wij een deel van de zaal gereserveerd voor een vaste opstelling van de turntoestellen. Hierdoor gaat er geen tijd van de les verloren aan het opzetten en afbreken van deze toestellen. In het naastgelegen deel van de zaal hebben we de beschikking over een officiële vrije oefeningsvloer. Hier kan uitstekend getraind worden op sprongcombinaties. Tevens is dit een heerlijk warme en zachte ondergrond voor een uurtje aerobics of andere bewegingsvormen.

Tenslotte is er dan nog een deel van de zaal, dat wordt gebruikt voor alle andere Turnlust sport en spelactiviteiten. Hierbij kan gedacht worden aan conditietraining of lekker bewegen met een potje zaalvoetbal of volleybal.