Bestuur

Willem Boeré

voorzitter
Hallo,

Mijn naam is Willem Boeré. Sinds een paar jaar maak ik deel uit van het dagelijks bestuur van Turnlust. Via mijn dochter ben ik in aanraking gekomen met Turnlust en met de turnsport. Ivm een bestuurscrisis werd er gevraagd of er vrijwilligers waren die de vereniging wilden gaan besturen. Gezien mijn ondernemerservaring dacht ik als je een bedrijf kan leiden dan is een vereniging “appeltje eitje”. Nou daar kom ik wel even op terug. Een vereniging is heel anders , daar gaat het meer om mensen dan in het bedrijfsleven om winst. Natuurlijk moet een club goed financieel bestuurd worden en hadden we behoorlijk wat uitdagingen. Turnlust is voor mij als vrijwilliger zeker een uitdaging en geeft naast moeilijke beslissingen ook voldoening als ik zie hoe kinderen en volwassen plezier hebben in sport en spel.

Aline Teeuwissen

penningmeester
Hallo,

Ik ben Aline Teeuwissen. Ik woon in Almere met mijn man Bert en onze dochters Britt en Zara. In het dagelijks leven werk ik voor mijzelf. Britt is seizoen 2019/2020 bij Turnlust gekomen na eerst 5 jaar bij TSA geturnd te hebben. Ik ben met Turnlust in aanraking gekomen doordat ik daar zelf als kind jaren heb geturnd in de selectie. Op het moment dat Britt bij Turnlust ging turnen waren ze hard op zoek naar een penningmeester en ik heb die taak toen op mij genomen. Ondanks dat Ik weet dat je als penningmeester niet altijd geliefd bent.Waar het mij om gaat: dat we een gezonde club hebben met enthousiaste trainers en dat de kinderen fijn hun sport kunnen beoefenen.

Marije Boogmans

secretaris
Hallo,

Ik ben Marije Boogmans. Ik woon in Huizen met mijn man Mark en onze dochter Myrthe. In het dagelijkse leven sta ik 3 dagen voor groep 8 in Maarssen. Dit doe ik al 25 jaar. Ik ben in aanraking gekomen met Turnlust toen mijn dochter 5 jaar geleden op zaterdag ging turnen op het Ellertsveld. Inmiddels turnt zij 12 uur in de week en voor Corona was ik dus ook aardig wat uurtjes aanwezig op de vereniging. Ik vond dat als ik zoveel uur aanwezig was ik ook wel iets kon gaan doen voor de vereniging. En toen er een opening kwam in het bestuur heb ik mij aangemeld.
Wat ik zo leuk vind aan een bestuursfunctie: het samenwerken, plannen maken, besturen, organiseren en ideeën uitwerken met de andere bestuursleden en met de trainers zodat alle kinderen fijn kunnen sporten.

Robert den Drijver

sponsoring en marketing
Hi,

Mijn naam is Robert den Drijver en ben algemeen bestuurslid bij Turnlust met een focus op de sponsoring. Mijn dochter Hailey turnt in de selectie en is een jaar geleden begonnen bij Turnlust. Omdat ik zelf wilde sponseren ben ik eigenlijk een beetje in deze rol terecht gekomen die ik super leuk vindt. In het dagelijks leven werk ik bij een Cyber Security bedrijf waar ik leiding geef aan de Europese organisatie. Zelf wonen wij pas 1,5 jaar in Huizen na een verhuizing vanuit Maassluis (bij Rotterdam) dus redelijk nieuw in de regio! Mocht u interesse hebben om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden om te partneren met Turnlust dan kunt u mij bereiken via het onderstaande emailadres.