Vertrouwens-contactpersoon Turnlust

De VCP is het eerste aanspreekpunt binnen de sportorganisatie voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag of daar een vraag over heeft. De VCP is er voor iedereen binnen de organisatie. Denk aan sporters, ouders, trainers, toeschouwer, bestuurders etc.

Grensoverschrijdend gedrag roept emoties en vragen op, ook als je er niet zelf het slachtoffer van bent, maar het ziet gebeuren. Maak je iets mee dat naar jouw idee niet door de beugel kan? Praat erover en/of meld het.

Zowel ouders, sporters als trainers kunnen melding maken van een schending van de gedragscode en van grensoverschrijdend gedrag c.q. een klacht indienen. De klacht kan worden ingediend bij het bestuur, ook kan er contact gezocht worden met de vertrouwenscontactpersoon.

Bij Turnlust is onze VCP:
Lianne Bakker
E-mailadres: vcp@turnlust-huizen.nl
Telefoonnummer: 0624932174
(als back-up VCP is Anita Campell Secretaris Sport Platform Huizen T 06 4305 8300 email: secretaris@sportplatformhuizen.nl)

Ook kan iedereen terecht bij de VCP van de KNGU:
Henriƫt van der Weg
E-mailadres: vanderweg@kngu.nl
Telefoonnummer: 055 505 87 35 (ma /di/do/vr)

Kan je niet terecht bij onze VCP of de VCP van de KNGU dan kan je contact opnemen met NOC-NSF Centrum Veilig sport. Hier kan je anoniem om hulp vragen. Dit kan via Fier en Speak Up: https://centrumveiligesport.nl/contact
Of je neemt contact op met Heidi Penterman. heidipenterman@papendal.nl

Via de onderstaande link komt u terecht bij de KNGU-meldcode mbt grensoverschrijdend gedrag: Link grensoverschrijdend gedrag

Infographic-Centrum-Veilig-Sport: Infographic Veilig-Sport