Trainers

Manouk van de Luitgaarden

Mijn naam is Manouk van de Luitgaarden en ik ben 24 jaar oud. Ik ben hoofdtrainster niveau 4 + div 4. Naast het lesgeven bij Turnlust Huizen ben ik docent LO op de Huizermaat.
Tot mijn 18e heb ik in de 4e divisie geturnd. Vanaf mijn 10e ben ik begonnen met het assisteren van groepen. Na mijn eigen turncarrière ben ik gestart als trainer om mijn passie voor de sport over te dragen aan de nieuwe generatie.

Nilay Geçmen

Mijn naam is Nilay Geçmen. Ik ben 21 jaar oud en ga naar mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik ben hoofdtrainster van de onderbouw en nivau 2 + div 3.
Tot mijn 18e heb ik in de 1e divisie geturnd. Vanaf mijn 16e ben ik gaan assisteren bij recreatiegroepen. Na mijn eigen turncarrière ben ik gestart als selectietrainer om mijn passie voor de sport over te dragen aan de nieuwe generatie.

Tara Crucq

Mijn naam is Tara Crucq. Ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding onderwijsassistent op mbo Hilversum. Vanaf mijn 13e ben ik gaan assisteren bij recreatiegroepen.
Inmiddels ben ik hoofdtrainster van verschillende recreatie groepen, van de D2 en D3, en van de 5e en 6e divisie. Dit doe ik met heel veel plezier en ik hoop het nog lang te mogen doen.

Lyanne Odijk

Hoi! Mijn naam is Lyanne Odijk en ik ben 24 jaar oud. Net voor de zomervakantie van 2020 ben ik afgestudeerd en ik werk nu fulltime als Marketeer. Daarnaast ben ik nog met alle plezier hoofdtrainsters van de 5e en 6e divisie en volgend jaar komt daar nog de Jongtalenten bij.
Van mijn 6e tot 17e jaar heb ik met alle plezier in de 3e divisie bij Turnlust geturnd.
Helaas moest ik stoppen vanwege een blessure, maar daarom vind ik het nu extra speciaal dat ik hier bij Turnlust als hoofdtrainsters, mijn eigen passie en kennis kan overdragen.

Justin Koenen

Mijn naam is Justin Koenen. Ik ben 23 jaar oud. Vanuit mijn baan als sportcoach bij Sportadviesgroep geef ik freerunlessen bij Turnlust Huizen.
Verder ben ik vanuit Sportadviesgroep achtief als buurtsportcoach op meerdere scholen in Huizen.

Nelleke Dankers

Mijn naam is Nelleke Dankers en ik ben 38 jaar.
Ik geef de lessen ropeskippen voor Turnlust. Ik ben met deze sport in contact gekomen door mijn dochter, die het inmiddels al bijna 3 jaar doet. Voor mij was het een nieuwe sport, maar werd er al snel enthousiast van. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met verschillende soorten springtouwen.
Inmiddels heb ik ook les, om steeds meer trucjes zelf te kunnen. Maar vind het daarnaast ook heel leuk om de sport meer bekendheid te geven en les te geven aan kinderen.
Naast het geven van ropeskippen geef ik ook 3 dagen les op een school in Hilversum aan een groep schoolverlaters.